Подсећам(0)…

 

Српске Новине >>>>
Српске Новине >>>>

Желео бих још једном да Вас нешто замолим и подсетим на самом крају ове 2016. године, надајући се да ћете уважити ову молбу и подсећање.

На адресу  издавача стиже (недељно и месечно)  много више прилога, но што су „Заветине“ у ситуацији да публикују. Стижу не само прилози бивших  чланова „Групе Зз“, већ и нечланова. Да би све оно што стиже могло да буде  (прво прочитано, па потом)  публиковано, потребно је и више времена и барем још једно  два-три помоћника оснивача и главног уредника. Зато – молимо –  за стрпљење, и за уважавање  и ове околности :  „Заветине“ нису  трак-трак.веб издавач! Сви прилози који стижу пролазе уобичајену уредничку процедуру, за коју је потребно времена. Подсећам: од оног момента када су  „Заветине“ изашле из  издавачког гета, дословно,  број прилога који пристижу се повећава из недеље у недељу, тако да се не може – и да хоћемо – све  овјавити према очекивањима наших сарадника, а пре свега –  бивших чланова „Групе Зз“. Затим: постоје и приоритети „Заветина“ у публиковању. Молим  да и то имате у виду.

До новембра месеца 2013. године, – да још једном подсетим –  ми смо објављивали и прилоге нечланова; али та пракса је прекинута из разумљивих разлога. Зашто бисмо објављивали радове нечланова и оних који мисле из неких својих разлога да ми можда нисмо баш најбоље „друштво“?

Још нешто: Нове бројеве часописа или књига, које нам шаљете из ових или оних разлога на УКС, или на неке београдске књижаре, или на други начин, шаљите директно на адресу  издавача, а  наћићете је и на овом месту  (у дну насловне стране,десно) . – Ур. М. М. Лукић

_____________________________________________________________

 

НЕ ШАЉИТЕ РУКОПИСЕ, САМО АКО СМО ПОРУЧИЛИ!

Више пута смо, последњих недеља скренули пажњу: Да не примамо више рукописе наших и страних писаца, које нисмо тражили. То обавештење ВАЖИ, ДО ДАЉЊЕГ – за све, без изузетка! На пошиљке које стижу а нисмо их тражили, нећемо одговарати, јер нисмо обавезни. – Оснивач Сазвежђа З, и ДИЦ-а СЗ , 13. 02. 2017.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s